Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Årets tøffeste uke 

Du har neppe unngått å legge merke til at det er Black Week/Black Friday denne uka. For forbrukerne er dette uka med de største rabattene, mens det for nettbutikkene er dagene med størst salgstrykk og minst “slakk”. Heldigvis har mange av dem en vareflyt som er dimensjonert for å håndtere årets tøffeste uke.

Av: ITO marked 25. november 2021 Netthandel

Ledende nettbutikker

Mange har endret kjøpsvaner under de siste to årene, og nå under Black Week er det fullt trykk 24 timer i døgnet hos nettbutikkene. Nettbutikker som komplett.no, xxl.no, netthandelen.no, blush.no, brandsdal.no er godt skodd for å håndtere trykket, med skreddersydd varemottak, transport- og sorteringsanlegg, pakkedisker og pakkemaskiner, eskereisere og mye annet fra ITO PallPack. For flere av aktørene har vi også levert tilpassede grensesnitt mot AutoStore robotisert plukklager.

Automatisering for netthandel

Så enten du benytter de gode tilbudene denne uka til å kjøpe parfyme, sportsutstyr, elektronikk eller noe helt annet, kan du glede deg over rask og presis levering. Netthandel har vært et av våre satsningsområder gjennom mange år, og vi har fått muligheten til å samarbeide med noen av bransjens ledende aktører. Kravene er høye og de utfordrer oss kontinuerlig, derfor er vi alltid ekstra spente under Black Week, for knapt noen annen uke i året er lista lagt høyere.

Besøk netthandelsaktører med ITO-løsninger

Lager til Brandsdal. bilde
Brandsdal er en av mange netthandelsbedrifter med ITO-anlegg.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere