Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Webinar om Smart Warehousing

Lagerdrift er i utgangspunktet enkelt: identifisere og motta varer, telle dem riktig, lagre på rett sted osv. Disse grunnleggende funksjonene utfører vi imidlertid i en stadig økende driftskompleksitet, noe som krever at løsningene er smartere enn tidligere. Nå får du en unik anledning til å oppdatere deg på dette viktige området, og det kan du gjøre uten å flytte deg fra din vanlige arbeidsplass.

Av: ITO marked 11. august 2020 Webinar
Dagsaktuelt webinar om Smart Warehousing, rettet mot alle virksomheter hvor logistikk er en kritisk suksessfaktor.

Nettmøte om Smart Warehousing

I samarbeid med Element Logic og Consafe Logistics arrangerer ITO PallPack webinar/nettmøte om Smart Warehousing, tirsdag 22. september. Der deltar selskaper som har jobbet bevisst med Smart Warehousing for å dele av sine erfaringer og utvikling. En fellesnevner for bidragsyterne er at de deler erfaringene fra arbeidet med å gjøre lagerdriften smartere. Sett av formiddagen, lag deg en god kopp kaffe og følg dette interessante webinaret. Merk at påmelding er nødvendig for å delta.

Link til påmelding

Hvis du melder på i siste liten, eller du av en eller annen grunn ikke mottar link til webinarvisning, kan du følge webinaret her: VISNING AV WEBINARET

 

 

 

Lær av andres erfaringer

Her får du muligheten til å høre om erfaringer andre selskaper har med å optimalisere prosessene innen internlogistikk, automatisering og IT. Foredragsholderne vil dele av sine kunnskaper, visjoner og erfaringer knyttet til endringer i markedet, til teknologi og smarte valg for dagens og fremtidens situasjon.

For å gi oss et mer overordnet perspektiv på hvilken teknologi som kan ligge bak Smart Warehousing, og hva dette kan bringe oss i fremtiden, kommer Marit Rødevand for å avmystifisere kunstig intelligens og gi praktiske eksempler for hvor vi befinner oss på dette området i dag. Se fullt program under, og introduksjon til de ulike foredragsholderne.

 

Hvem passer webinaret for?

Dette webinaret er ideelt for fremtidsrettede lager- og logistikksjefer samt ledere som er nysgjerrige på smarte løsninger for lagerdrift, og hvordan smart software i samspill med automasjon kan effektivisere lagerdriften i dag – og i fremtiden.

Digitalt frokostmøte

Av smittevernhensyn gjennomfører vi seminaret kun digitalt, der det streames i sanntid. Seminaret blir ikke tilgjengelig i etterkant, så du må delta når det gjennomføres. Det kreves påmelding for å delta, og i god tid før webinaret vil du motta en link til streaming.

Foredragsholdere

Arve Gøperød, Prime Cargo AS Spedisjonsselskapet Prime Cargo har et av landets største 3PL-lager. Arve Gøperød leder bedriften og deler erfaringer.
Marit Rødevand, Strise Marit Rødevand har startet Strise, i sitt innlegg avmystifiserer hun maskinlæring og kunstig intelligens.
Rolf Inge Danielsen, Berggård Amundsen & Co. Leveringsdyktighet er avgjørende i elektronikkbransjen, og Rolf Inge Danielsen deler erfaringer fra en aktør i forkant.

Praktisk info

 • Sted Der du selv ønsker!
 • Dato 22. september 2020
 • Tid 0900 - 1105
 • Hvor Rett i din nettleser
 • Servering Vi anbefaler at du har god tilgang på kaffe eller te
 • 09.00 Velkommen til seminaret
 • 09.05 Rolf-Inge Danielsen, Berggård Amundsen: Hvordan tenker du som leder for å dra organisasjonen inn i en lønnsom fremtid? Hvordan tenker en organisasjon på drift og lager for å oppnå konkurransefortrinn nå og i fremtiden? Hvor henter man ut fordeler etter en automatiseringsprosess av lageret?
 • 09.35 Myter om automatisering. Niklas Poulsen, Element Logic
 • 09.45 Arve Gøperød, Prime Cargo: Verdikjeden starter hos kunden. Hvordan skape logistikk som skaper merverdi? Supply Chain gjennomgang med fokus på smart warehousing.
 • 10.15 Hvorfor er WMS hjernen på lageret? Andreas Bjørnhaug - Consafe Logistics
 • 10.25 Marit Rødevand, Strise: Maskinlæring for ledere - en praktisk introduksjon. Maskinlæring kan oppleves som både spennende og skremmende. Vi ser forbi hype og dommedagsprofetier, og skal prøve å avmystifisere maskinlæring.
 • 10.55 Automatisering av 3PL og netthandel. Christian Hagen, ITO PallPack.
 • 11.05 Program ferdig