Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Autonome mobile roboter – AMR

Autonome mobile roboter er teknologi som utgjør en forskjell. Agilox AMR passer til et bredt spekter av oppgaver og har imponerende enkel programvare for installasjon og drift.

AMR fra Agilox

  • Fleksibilitet og mobilitet

    Kan tilpasses et bredt spekter av transportoppgaver

  • Store besparelser

    Investering som tjener seg inn på kort tid

  • Brukervennlighet i toppklasse

    Enkel å integrere i eksisterende vareflyt og produksjon, krever WIFI

Passer ulike bruksområder

Agilox AMR er egnet for de fleste typer generell A-til-B-transport og repeterende transportoppdrag som utføres med truck i dag. Løsningene kan enkelt integreres i eksisterende vareflyt, eksempelvis for paller inn og ut av viklelinje.

Solid produsent

Den østerrikske produsenten Agilox er en ledende aktør innenfor AMR, med 1300 installasjoner siden starten i 2009. Vi tilbyr teknologi fra Agilox til våre kunder i Norge og Sverige.

Opplev Agilox AMR

Se video: Agilox imponerer på alt fra driftssikkerhet og styringssystemer til brukergrensesnitt og kapasitet. Vi i ITO PallPack hjelper deg med alt fra valg av teknologi til opplæring, programmering og drift.

Grafisk brukergrensesnitt som imponerer

Markedets mest brukervennlige brukergrensesnitt for programmering av oppgaver og driftsområder. Enkelhet som gjør det enkelt å komme i gang og enkelt å tilpasse AMR til nye oppgaver. Perfekt supplement til tradisjonelle trucker eller AGV-er.

Perfekt for ITO-kunder

AMR-teknologi passer perfekt inn i eksisterende ITO-installasjoner, der kunden ønsker høyere automasjonsgrad for transport og repeterbar vareflyt. Vi har valgt å samarbeide med Agilox ut fra en totalvurdering av teknologi, produsent og pris/ytelse.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere