Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Hva gjør du når samfunnet endres hele tiden?

Ekspertene er enige om at 30 prosent av jobbene er borte om 10 år. Frank Wedde har en annerledes oppskrift på hvordan du kan møte et samfunn der det eneste konstante er endringer.

Av: ITO marked 5. januar 2018 Seminar
Gled deg til å møte hjernetrener Frank Wedde. Han tar oss med på en morsom og spennende reise gjennom ferdighetene du trenger for å ligge et hode foran robotene. Frank har deltatt i VM i hukommelse og behersker 8 språk, han mener at også din hjerne kan lære dobbelt så raskt som i dag.

Det kan høres dramatisk ut at robotene overtar og at vi hele tiden må tilpasse oss endringer, men hjerneforsker Frank Wedde mener løsningen ligger nærmere enn du tror. Nemlig mellom ørene dine. Frank påstår at hjernen din ikke er deg, men en selvstendig del som ofte gjør som den vil, og gjerne uten å spørre deg om lov.

– Hjernen kjører sine egne programmer, ofte separert fra din personlighet, dine verdier og din visjon i livet, påstår Wedde. Han er levende opptatt av hvordan du kan trene hjernen til lynraskt å tilegne deg nye ferdigheter og omdanne dem til vaner. Faktisk er han så dyktig på dette at han selv har lært seg 8 språk, deltatt i VM i hukommelse og ligget på bestselgerlistene med boken «Bli et tallgeni». Så om du slet med matte på skolen eller synes spanskkurset var vrient, så er det likevel muligheter. Frank lar deg møte hjernen din på en ny måte, han kaller det rett og slett en «date med hjernen din», som han hevder vil doble hukommelsesevnen din. Husker du godt allerede? Da blir jo en dobling ekstra morsomt!

Den aller beste nyheten er at Frank Wedde kommer til ITO Teknologidager i år, så du kan møte han i Bergen 10. april og i Kristiansand 12. april.

Meld deg på og finn mer info her.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere