Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

5 års serviceavtale sikrer optimal drift for robot

Med 5 års serviceavtale til fastpris kan du sikre at «din mest lønnsomme medarbeider» unngår sykdomsfravær. ITO er sertifisert servicepartner for KUKA og tilbyr nå en prisgunstig serviceavtale for alle typer KUKA roboter.

Av: ITO marked 27. november 2018 Service
Service på Kuka robot. bilde

Også roboter trenger vedlikehold og tilsyn. Vi har laget en 5 års serviceavtale til fastpris, slik at KUKA-roboten i bedriften får høyest mulig driftssikkerhet. Her ser du litt av hva som er inkludert i denne avtalen, som vi selvsagt gjerne sender deg i en fullstendig utgave. Kontakt servicesjef ettermarked, Daniel Sørensen, for mer informasjon.

Grunninspeksjon
Kontroll av blant annet girkasser, slangepakker, o-ringer, intern kabling, batterier, servomotorer med mer. Kontroll av skjerm, nødstopp med mer, smøring og justering av alle bevegelige deler.

Håndleddservice, bytte av olje og reimer.

Hovedakseservice, oljeskift på hovedakslinger.

Liten eller stor elektrisk service
Sjekk og eventuelt bytte av skaptetninger, vifter i styreskap, bytte av backupbatterier med mer.

Opsjoner
Data backup av ekstern harddisk, og tilsvarende for recoverystick.

KUKA fastprisavtale for 5 år, kr 19.900,-

Rimelig investering for å sikre produktivitet

KUKA utvikler og produserer ledende industriroboter, beregnet på krevende industrioppgaver med høy presisjon i alle industrimiljøer. Med fast serviceavtale for bedriftens KUKA roboter oppnås maksimal driftssikkerhet og levetid for investeringen. Avtalen tilbys til fastpris og er en rimelig investering for å redusere nedetiden til et minimum.

Robot fra Kuka. bilde
Robot fra Kuka – ITO

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere