Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

ASKO med unik løsning for håndtering av lastbærere

ASKO Norge har gjentatte ganger vist at de tar automatisering til nye høyder. Det viser de også med sitt nye anlegg på Kalbakken for automatisk sortering av paller og andre lastbærere.

Av: ITO marked 23. april 2020 Kundeinstallasjoner
Hos ASKO på Kalbakken blir tompallene både sortert og lagret uten at noen tar i dem. Kjetil Nybø deler ASKOs erfaringer med deltagerne på ITO TeknoDAYS.

Det nye anlegget hos ASKO på Kalbakken sorterer rundt 3600 lastbærere hver dag, og gir stor gevinst i form av høyere effektivitet og automatisk kvalitetskontroll basert på tre kameraer og avansert programvare. Hele løsningen er resultatet av et nært samarbeid mellom ITO og ASKO Norge, der ITO står ansvarlig for den tekniske installasjonen, inkludert roboter, transportører og øvrig teknologi. På kamera- og programvaresiden har vi valgt et samarbeid med Tordivel. Resultatet er et unikt sorteringsanlegg i tråd med ASKO Norges grundige kravspesifikasjon.

– God logistikk for lastbærere er kritisk for virksomheten vår. Vi fikk god respons fra ITO på våre konseptuelle tanker rundt dette prosjektet, og ITO har konkretisert det til en teknisk løsning som innfrir forventningene våre, sier Heidi Anita Eiken hos ASKO Norge.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere