Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Automatisering fra ITO traff blink på NFA

Christian Hagen fra ITO var invitert som foredragsholder om robotisert palletering og automatiserte pakkemaskiner under årets Næringsmiddelkonferanse. Det traff perfekt for målgruppen.

Av: ITO marked 20. november 2017 Arrangementer

Ledende løsninger

Næringsmiddelkonferansen i regi av NFA ble arrangert i Stavanger 29. og 30. mars. Bransjens interesse for automatisering er stor, ikke minst for løsningene fra ITO, som integrerer og designer automatiseringsløsninger fra ledende produsenter på området. ITO samarbeider med produsenter som KUKA, Jomet, Radpak og Carryline, og har kunder som Nortura, Orkla Foods og Sørlandschips i sin imponerende kundeportefølje. På bildet ser vi NFA-leder Karin Sundsvik åpne årets konferanse.

Kostnadsreduksjoner og miljøgevinster

Næringsmiddelkonferansen tar opp høyaktuelle temaer for næringsmiddelindustrien, denne gangen var det spesielt knyttet til teknologier som bidrar til å løse bransjens utfordringer på områder som klimamål, bærekraft og energieffektivisering. Automatisering hører naturlig inn under dette, og robotpalletering er et område der det både er kostnader å spare og miljøgevinster å hente.

– God palletering er kritisk for å sikre leveransedyktighet, og ITO har levert teknologi for pakking og palletering gjennom mer enn 40 år. For de store aktørene er automatisering en nødvendighet for å kunne opprettholde produksjon i Norge. Vi ser at det ikke bare handler om å tilby de riktige løsningene, men også om å skreddersy disse slik at de passer med bedriftens øvrige produksjon. Da får man også maksimalt ut av hele produksjonslinjen, og av de fysiske lokalene. Næringsmiddelkonferansen er en perfekt møteplass for bransjen, og vi opplevde at vi traff godt med temaet, sier Christian Hagen i ITO.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere