Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Den store testen for ITO-anleggene

Har du en innboks eller ei dørmatte, har du neppe unngått å legge merke til at det er Black Week. Årets travleste uke for butikkene. Og for ITO-anleggene.

Av: ITO marked 21. november 2022 Nyheter

Årets travleste uke

Innboksen er full av gode tilbud. Det samme er dørmatta. Det er halv pris, begrenset antall, «alt skal ut» og «løp og kjøp» på alt fra sportsutstyr til elektronikk, kosmetikk og klær. Mange ting du knapt visste at du trengte, og selvsagt en del ting som du har behov for, eller kan gi bort til jul. Og mange kjøper, for dette er den ene uka i året da butikkene slår til med ekstra høye rabatter.

ITO-anleggene går 24 timer i døgnet

Og når nordmenn handler mer enn vanlig, går også ITO-anleggene mer enn vanlig. Siste uka i november er på mange måter selve «syretesten» for ITO-anleggene, for i denne travle november-uka går transportbaner, sorteringsanlegg, pakkemaskiner, stroppemaskiner, strekkfilmmaskiner og mye annen ITO-teknologi på et høyere gir enn ellers, og ved mange logistikksentre er det nærmest døgnkontinuerlig drift disse dagene. Det liker vi, samtidig som vi alltid er litt spent, for det er selvsagt artig når kundene våre kjører opp mot maks hastighet på maskiner og baner, men samtidig vet vi at det «går ei kule varmt» opp noe skulle stoppe opp. Men stort sett går det bra, og vi vet at når teknologien holder tritt med ordreinngangen denne uka, så går det nok bra i en travel desembermåned også.

Automatisk sorteringsanlegg fra ITO. Bilde
På bildet ser det rolig ut, men denne uka er det alt annet enn rolig på dette sorteringsanlegget hos XXL.
Automatisk strekkodelesing av ordrer er teknologi som øker automatiseringsgraden og effektiviteten.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere