Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Fikk fart på nettbutikken med automatisk sortering

Med nye sorteringsløsninger har svenske SkinCity fått fart på nettsalget av hud- og makeup-produkter. Anlegget kan sortere opptil 3200 leveranser i timen.

Av: ITO marked 12. januar 2023 Lager og logistikk, Netthandel

Automatisk sortering er en vinneroppskrift

Automatisk sortering er en klar vinner for alle som driver netthandel av en viss størrelse. SkinCity opplevde kraftig vekst med sine hudpleieprodukter, og som en del av Kicks Group flyttet de i fjor inn i nye lokaler nord for Stockholm. I samarbeid med vårt søsterselskap PallPack AB har de fått designet og bygget transport- og sorteringsanlegget akkurat slik de ønsket.

– Anlegget vårt består av ti sorteringsbaner. Eskene transporteres med fraktetiketten opp, strekkoden på etiketten skannes automatisk og eksporteres til WMS-systemet vårt, der det umiddelbart sjekkes hvilken speditør som benyttes, slik at hver ordre kan sorteres automatisk til rett bane, forteller Charlie Löfgren, logistikkspesialist og prosjektleder hos det svenske selskapet.

Prosjektleder Charlie Löfgren forteller at forskjellene er som natt og dag, sammenlignet med tidligere i bedriften.

Høye ambisjoner gir suksess

Charlie Löfgren forteller at forskjellene er som natt og dag, når han sammenligner med de manuelle løsningene de tidligere arbeidet etter.

– Da hadde vi ti plukklinjer, en for hver transportør. I tillegg til at det var et monotont arbeid, ble ikke ordrene plukket i rett rekkefølge. Nå går alt i riktig rekkefølge og feilplukk er eliminert. Ambisjonen vår er at alle ordrer skal plukkes og pakkes innenfor 24 timer fra kunden trykker på kjøpsknappen. I all e-handel er leveringstid en kritisk faktor, og vår bransje er absolutt ikke noe unntak, legger han til.

Automatisk sortering er en investering som raskt nedbetaler seg for netthandelsbedrifter av en viss størrelse. Anlegget hos SkinCity håndterer opptil 3200 ordrer i timen.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere