Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Fra manuell til automatisk transport

Imponerende reise fra manuell til automatisk transport hos NLP. Fabrikksjefen delte erfaringene under ITO Teknologidager i Trondheim i går.

Av: ITO marked 19. september 2018 Seminar

NLP (Norsk Lastbærer Pool) har gått hele veien fra manuell til automatisk transport av lastbærere. Under ITO Teknologidager i Trondheim i går fortalte fabrikksjef Egil Bremnes hvordan reisen har vært. ITOs bidrag ved overgangen fra manuelle trucker til førerløse AGV-er hos NLP har blant annet involvert Vision-systemer, automatisk stroppemaskin, pallestablere, rettemaskiner, motorbaner og gravitasjonsbaner.

– ITO viste at de har kundens behov i fokus, samtidig som de har solid erfaring og inngående kjennskap til teknologien de leverer, uttalte Egil Bremnes. Det er et imponerende teknologiskifte NLP har gjennoført, i morgen fortelles den under ITO Teknologidager i Oslo. Seminaret er fullbooket, men ta kontakt med oss hvis du er interessert. Kanskje får vi en avmelding, og kan finne en plass til deg.

Mange andre godbiter i Trondheim i går også. Ikke minst fra Zivid Systems, som kombinerer robot og kamera på en revolusjonerende måte.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere