Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Kranteknologi som får fart på pallene

Se for deg lageret ditt, uten trucker og uten mennesker. Med full vareflyt hele døgnet, 7 dager i uka. Med kranteknologi fra ledende produsenter kan vi løfte lageret ditt dit og virkelig få fart på pallene!

Av: ITO marked 4. mai 2023 Kranlager

Kranlager på øverste hylle

Logistikk er en av de viktigste konkurransefaktorene både i forbruker- og business-segmentet, og stadig oftere er varetilgjengelighet og leveringstid den viktigste differensiatoren i et marked. Investering i fremtidens lagerløsninger kan derfor være bedriftens viktigste og mest lønnsomme investering. Med moderne kranteknologi løftes lageret ditt til et nytt nivå, uten at du nødvendigvis må bygge om reoler og pallplasser. Teknologien er her allerede, og høyaktuell for den som vil være ledende på logistikk og vareflyt.

Teknologi fra ledende produsenter

ITO PallPack samarbeider med italienske Eurofork og andre ledende produsenter av automatiserte lagerløsninger. I den nye kaffefabrikken til Joh. Johannson Kaffe i Vestby har vi levert helautomatisert kranlager i samarbeid med produsenten, i tillegg til mye annen teknologi for pakking og logistikk. Det har gitt oss verdifull erfaring med kranlager og integrasjon mot øvrig teknologi for pakking, palletering og vareflyt. Denne erfaringen kan vi benytte til å løfte lageret ditt til et nytt nivå, uten at du må investere mer enn nødvendig.

Fleksibel pallshuttle fra Eurofork. Dette er løsninger som gir deg høyere pallgjennomstrømming uten at du må gjøre omfattende investeringer.
Kranlager hos Joh. Kaffe. 3500 pallplasser og all vareflyt er fullautomatisert.
Her lukter det ikke bare nybrent kaffe av edleste sort. Det lukter også fremtidsrettet lagerteknologi, i form av fullautomatisert kranlager prosjektert og levert av ITO Pallpack.
Helautomatisk kranlager med 3500 pallplasser hos Joh Johannson kaffe.

Ta kontakt med oss!

Kontakt oss for å avklare hvordan kranteknologi kan øke automatiseringsgraden og effektiviteten ved lageret ditt. Vi viser deg hvordan det fungerer og hvordan det kan tas i bruk i ditt eksisterende eller planlagte lager.

Ta kontakt med prosjektselger Bent Mæhre i ITO PallPack for mer informasjon.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere