Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Fullt hus på Empack-messen

Vårt svenske ITO-team rakk knapt å spise lunsj under forrige ukes EMPACK-messe utenfor Stockholm. De hadde fullt hus på standen sin så godt som hele tiden, og er storfornøyd med responsen.

Av: ITO marked 11. oktober 2023 Arrangementer

To stappfulle messedager

Under to fulle messedager var det hektisk aktivitet, og for vårt svenske søsterselskap handlet det spesielt mye om teknologi for stropping og emballering med plastfilm.

Det er naturlig, siden vi viste frem strekkfilmmaskinen PallPack 2000F og stroppemaskinen Mosca SoniXs M-RI. Men kundene har forstått at vi kan levere alt fra enkle maskiner til komplette anlegg, så vi hadde en jevn strøm av besøkende hele tiden, oppsummerer den erfarne teknikeren og rådgiveren Tommy Johansson. Han hadde hjelp av hele ITO-teamet pluss Janne Lehtoao fra Mosca.

Empack har vært arrangert siden 2004, og henvender seg til alle med profesjonelle behov knyttet til emballering for forsendelse. For vår del er det selve kjernegruppen av kunder, derfor var det også naturlig å delta. Tommy er ikke i tvil om at det betaler seg, i form av nye kundekontakter og fremtidige installasjoner.

Vi har fått mange interessante prosjekter å arbeide videre med her fra Empack. Det blir travle dager der vi nesten ikke har tid til å spise, men samtidig er det veldig givende og morsomt når vi opplever så stor interesse. Ingen tvil om at vi har teknologi og kompetanse på høyeste nivå, noe Moscas stroppeteknologi er et godt eksempel på, sier Tommy.

Denne gjengen hadde egentlig ikke tid til å stille opp for fotografen, men vi fikk lurt inn et bilde av (f.v.) ITO PallPack på Empack 2023 Lotta Meijer, Sebastian Fredin, Tommy Johansson, Pontus Glavén fra ITO PallPack samt Janne Lehtoaho fra Mosca.
Stille før stormen. Rett før innslipp på Empack-messens andre dag. Sebastian og Pontus er klare for å møte nye kunder.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere