Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Gleder seg til telttur med junior

Jonatan Lie Aksnes har hatt et travelt år som prosjektleder og nybakt pappa. Nå gleder han seg til sommerferie og pappaperm.

Av: ITO marked 7. juni 2024 Medarbeidere
Her har Jonatan tilbragt mye tid det siste året. Men til høsten får han ny sjef i hverdagen...

Først sommerferie, så pappaperm

Vi treffer Jonatan der han har vært mye det siste året; på kontorplassen, med headsett på hodet og med tre store skjermer på skrivebordet. Der er han fordypet i detaljer rundt tekniske løsninger for Vianode, men vi lykkes i å dra han ut av prosjektplanleggingsverktøyet for en prat. Vi har nemlig hørt nyss om at det snart er oppstart for enda viktigere prosjekter.

– Du har jo ledet store installasjoner hos blant annet ASKO og Vianode det siste året. Nå er det allerede juni, og du har kanskje et par feriedager til gode?

– Ja, det stemmer nok, svarer prosjektlederen vår med smilet som vi kollegene liker så godt. – Planen er å ta 4 uker ferie sammen med familien, nærmere bestemt med samboeren og guttungen på 6 måneder. Forhåpentligvis blir det godt vær og mye tid i skog og mark. Et av sommerens mål er å få til noen fine skogsturer med overnatting i telt sammen med hele familien, forteller Jonatan.

Vi forstår at junior får friluftsinteressen inn med morsmelka. – Da blir det sikkert en del friluftsliv når du etter hvert skal ha 4 måneder pappaperm også?

– Det tror jeg, det blir jo en annen tilværelse enn å ha ferie, og jeg vet ikke helt hva jeg går til. Annet enn at mange sier det er travlere enn man gjerne tror. Uansett gleder jeg meg stort, det blir nok pappaperm-start i september, tipper jeg.

– September, da er det jo jakttid. Så da er det vel bare å anskaffe solide hørselvern til guttungen og komme seg på duepost i skogkanten hos teknisk sjef Skuterud?

– He he, ja vi får se hva det blir til. Det er ikke sikkert det er denne høsten det blir flest jaktdager!

Fra ITOs side forstår vi at det neppe er denne høsten det blir flest prosjektlederdager på Jonatan, heller. Men med et fantastisk bra prosjektteam, skal vi løse det på beste måte. Kundene skal få sitt, og alle leveranser skal gjennomføres med sedvanlig grundighet. Så vi slipper Jonatan tilbake til skjermen og prosjektplanene der, og ønsker god sommer til han og alle andre, både kunder og ITO-medarbeidere!

Prosjektplanlegging hos ASKO. Slik har mye av hverdagen vært for Jonatan det siste året, men snart blir det tøffere tider... Neida, men annerledes blir det ihvertfall : ))

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere