Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Nå leser franske logistikkledere om oss!

Det er ikke hver dag vi får omtale i franske publikasjoner. Desto hyggeligere at den franske redaksjonen Voxlog har fanget opp våre spennende Savoye-installasjoner hos Komplett Group.

Av: ITO marked 1. mars 2023 Vi informerer

Du verden, vi er blitt «partenaire intégrateur»

ITO PallPack, partenaire intégrateur du spécialiste de l’intralogistique Savoye, a installé trois machines d’emballage Jivaro fournies par Savoye dans l’entrepôt Komplett de Sandefjord, en Norvège, un distributeur en ligne de produits électroniques.

Slik begynner omtalen fra den franske logistikkredaksjonen. Franskkunnskapene hos ITO Pallpack er et stykke unna verdensklasse, men etter flere besøk hos den franske produsenten begynte vi i det minste å få taket på uttalen av Savoye, [sa: voa:] men nå er vi og Komplett-installasjonen altså beæret med full omtale på fransk av Voxlog. Vi tar i mot alt som er positivt, og vi forstår godt at dette er en interessant installasjon for mange logistikkbedrifter, både her hjemme og i andre land. Komplett Group har utvilsomt løftet logistikk for netthandel til et høyt nivå, og med eskereisere og pakkemaskiner fra Savoye, har de kuttet plast og luft til nærmest null i forsendelsene. Og det sparer de en container på. Ikke i året, men hver eneste dag!

Bør vi oppdatere visittkortene?

Og så må vi kanskje oppdatere noen visittkort, for titler klinger en tanke bedre med fransk vri. Vår egen Christian Hagen er nå «Chef de projet Ventes», og Kompletts Bjørn-Tore Svendsen kan glede seg over å være «Directeur de la logistique chez Komplett». Bjørn-Tore og teamet hans var forøvrig med oss ned til Paris for å studere teknologien nærmere før de investerte, så uttalen av produsentnavnet sitter godt der også. Og da stemmer helt sikkert det som han uttaler til de franske leserne også:

– L’accent a été mis sur la durabilité de la solution, comme le souligne Bjørn-Tore Svendsen. Nemlig!

Ta kontakt med oss, fortrinnsvis på norsk, hvis du vil vite mer om pakketeknologien som flytter grenser både for effektivitet og bærekraft. Det er det verdt.

Hele artikkelen i franske Voxlog kan du lese her:

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere