Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

ITO Teknologidager i mars 2019

Vi fortsetter suksessen med ITO Teknologidager i 2019. Denne gangen har vi lagt arrangementet til Gardermoen, slik at det er enkelt å delta uavhengig av hvor i landet du holder til. Gardermoen 21. mars 2019. Du kan også booke personlige møter med ITO-medarbeidere rett etter seminaret, for å diskutere nye prosjekter, serviceavtaler eller annet.

Av: ITO marked 12. november 2018 Seminar
Fullt hus under høstens teknologiseminarer. Meld deg på med en gang, så er du sikret plass på vårens seminarer. De holdes i Trondheim og på Gardermoen, slik at du kan delta uavhengig av hvor du befinner deg.

ITO Teknologidager er effektive halvdagsseminarer, med matnyttig kunnskap for alle som er opptatt av automatisering innenfor industri, produksjon og logistikk. Arbeider du med vareflyt, pakking og emballering innenfor netthandel, matindustri, lager/logistikk eller andre aktuelle bransjer, kan vi love at du får valuta for den tiden du investerer her. Her får du kunnskap om den tekniske utviklingen fra aktuelle produsenter, og du kan møte kunder som Bring Warehousing AS, Joh. Johannsom Kaffe AS, Matpartner og andre kunder som gjennomfører spennende prosjekter. Også denne gangen er vi så heldige at Eirik Norman Hansen blir med oss og serverer sitt eget syn på den teknologiske utviklingen, i et foredrag der han tar opp tråden fra sist. Da viste han blant annet hvordan han kunne styre en drone med kun kroppsbevegelser, og hvordan han åpner kontordøra med en chip som er operert inn under huden. Denne gangen? Ja, det får du vite når du er på plass!

Meld deg på med en gang, så får du en innholdsrik dag med oss!

Eirik Norman Hansen fra Itch blir med oss denne gangen også. Sist gang viste han hvordan de nyeste dronene kan styres med håndbevegelser, og han fortalte om chipen under huden og hvilke planer han har med den. Denne gangen tar han oss med videre, det blir både latterfullt og tankevekkende.

Seminaret er gratis, men vi understreker at påmeldingen din er bindende. Vi reserverer plasser, bevertning mm til alle påmeldte, og fakturerer derfor kr 500,- til påmeldte som ikke møter opp. Hvis du av en eller annen grunn blir forhindret fra å komme, ber vi om at du gir oss beskjed med en gang.

Snart er det slutt på kaffeproduksjonen på Filipstad. Den gode nyheten er at Evergood og de andre kjente merkene flytter til landets mest miljøvennlige industribygg i Vestby. Planene får du på ITO Teknologidager 21. mars på Gardermoen.
Nordens teknologisk mest avanserte tredjeparts lagerhotell er hos Bring Warehousing på Berger. På ITO Teknologidager får du vite hvordan de holder tritt med den stadig økende netthandelen.
Det blir anledning til å diskutere konkrete problemstillinger med medarbeidere fra ITO etter seminaret. Dermed får du enda bedre utbytte av dagen, spesielt om du kommer med fly. Send epost til Christian Hagen, ch@ito.no hvis du ønsker å avtale et møte samme dag.

Kom gjerne med fly! Seminaret 21. mars går på Gardermoen, slik at du enkelt kan delta uavhengig av hvor i landet du holder til. Foretrekker du å overnatte, har vi ordnet med seminarrabatt rom på konferansehotellet, og fra kl 14 blir det valgfrie temaer, inkludert møter med salg, service og prosjektledere i ITO.

Foredragsholdere

Eirik Norman Hansen, foredrag under ITO Teknologidager. Eirik Norman Hansen, Itch Eirik er mer teknologiinteressert enn de fleste, og har for sikkerhets skyld operert inn en RFID-chip under huden. Heldigvis blir Eirik med denne gangen også.
Stig Belgum, drifts- og logistikksjef Bring Warehousing AS Ved Nordens mest avanserte tredjeparts lagerhotell jobber de kontinuerlig med å tilpasse seg endringer i markedet, der netthandel er det som påvirker mest.
Dan Österberg, Joh. Johannson Kaffe AS I 2020 flytter produksjonen av Ali, Evergood og andre kjente kaffemerker fra Filipstad til Vestby. Der går de for å bli første norske industribygg med BREEAM Excellent.
Daniel Sørensen, ITO Skreddersydde serviceavtaler på 4 nivåer. Du kan booke en avtale med Daniel etter seminaret, og se nærmere på skreddersydd service for din bedrift.
Jim Evensen, ITO Fremtiden er regenerativ, Jim forteller hvordan ASKO genererer strøm fra vareheisene.
Christian Hagen, ITO Visualisering og design av fremtidens produksjon. Du kan også booke møte med Christian fra kl 1430, for å diskutere konkrete planer og prosjekter.

Praktisk info Gardermoen

 • Sted Radisson Blu Airport Hotel
 • Dato 21. mars
 • Tid 10.00-15.00
 • Hvor Hotellvegen, 2061 Gardermoen Se på kart »
 • Servering Frokost
 • Parkering Godt med parkeringsplasser ved hotellet.
 • 10:00 Registrering, servering av kaffe
 • 10:15 Velkommen, ved Daniel Sørensen, ITO
 • 10:30 Digitalisering, Eirik Norman Hansen fortsetter digitaliseringsturen sin
 • 11:15 Kontinuerlig tilpasning til ny markedssituasjon ved Nordens mest avanserte tredjeparts lagerhotell, Stig Belgum fra Bring Warehousing
 • 11:45 Visualisering og design av fremtidens produksjoner, ved Christian Hagen, ITO
 • 12:15 Fremtiden er regenerativ. Jim Evensen fra ITO forteller om et konkret case fra Asko
 • 12:30 Lunsj
 • 13:15 Bruk av AR + VR teknologi i servicearbeidet, ved ITO partner Lillebakk Engineering
 • 13:40 Teknologi og fremtidsutsikter i bilindustrien, ved Volvo
 • 14:00 Den grønne og automatiske fabrikken, ved Dan Østberg, teknisk sjef hos Joh. Johannson Kaffe AS
 • 14:30 Alternativ A: Demo og test av fremtidens AR + VR teknologi
 • 14:30 Alternativ B: Bring forteller mer om hvordan de oppnår suksess i retrofit-prosjekter
 • 14:30 Alternativ C: Joh. Johannsson Kaffe AS forteller mer om planene for fremtidens kaffefabrikk
 • 14:30 Alternativ D: En-til-en møter med ITO for diskusjon om prosjekter, serviceavtaler eller annet.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere