Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Kranlager skreddersydd for rørleggergrossist

Av: ITO marked 10. januar 2018 Mecalux

Den australske rør- og baderomsgrossisten Reece har nettopp fått installert et omfattende kranlagersystem fra Mecalux, der de håndterer tre ulike pallestørrelser.

Tre ulike palltyper

Det semi-automatiske kranlageret med pall-shuttles har hele 5.340 pallplasser i seks rekker. Fem av rekkene kan lagre både Euro-paller (800 x 1.200 mm) og australske standardpaller (1.165 x 1.165 mm) i 6 høyder og med inntil 13 paller i dybden. Den sjette rekken kan også håndtere spesialpaller på 1.300 x 1.300 mm i tillegg til de to standardtypene. Denne rekken består av fem høyder og inntil 9 paller i dybden.

Mecalux til norske kunder

ITO leverer kranlager, pall-shuttles og andre løsninger fra Mecalux til norske kunder, og Christian Hagen fremhever at den australske installasjonen igjen viser fleksibiliteten og mulighetene ved Mecalux løsninger.

– Det er store gevinster å hente ved å satse på moderne kranlager, og Mecalux beviser gang på gang at de har løsninger helt i fremste rekke. Kranlager henger nøye sammen med øvrig internlogistikk, og vi går gjerne i dialog med aktuelle kunder på dette området, sier Christian Hagen, ansvarlig for prosjektsalg hos ITO.

Sikkerhet og kameraløsninger

Med pall-shuttles fra Mecalux har Reece fått en ideell løsning for håndtering av sitt brede spekter av produkter. Den australske grossisten benytter en kombinasjon av LIFO og FIFO i sin varehåndtering, avhengig av produkttyper og logistikkrav. Kranlageret hos Reece er levert i samarbeid med den lokale Mecalux-partneren Safer Storage Solutions, med pall-shuttles skreddersydd for oppgavene, inkludert innebygde sikkerhetsfunksjoner og en kameraløsning for å optimalisere manøvrering og sentrering av pallshuttles. Kranlageret har i tillegg en rekke skreddersydde detaljer, blant annet tilpassede pallplasser for rør og andre lange produkter. Leveransen er også forberedt for fremtidige utvidelser i takt med forventet vekst.

Mecalux kranlager
Avansert kranlager fra Mecalux til den australske rørleggergrossisten Reece.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere