Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

”Kundene forventer at varene kommer ut av skjermen umiddelbart”

Av: ITO marked 9. januar 2018 Netthandel
Logistikkdirektør Thor S. Molle i Brandsdal Group kan du møte på ITO Teknologidager i april. Han kan konstatere at vareflyten hos Brandsdal Group nå tåler opptil 40 utgående ordrer i minuttet, fra et logistikkanlegg som håndterer alle emballasjetyper. (Foto: Øyvind Luth, Moderne Transport)

Logistikkdirektør Thor S. Molle i Brandsdal Group kan du møte på ITO Teknologidager i april. Han kan konstatere at de har båndkapasitet på opptil 40 ordrer i minuttet.

– Det er mer enn dobbelt så mye som tidligere, fra et logistikkanlegg som håndterer alle emballasjetyper. Rekorden så langt er 12.000 pakker på én arbeidsdag, forteller han. Fra sine nettbutikker og nettauksjoner ekspederer Brandsdal Group i Kristiansand et stort spekter av varetyper, alt fra parfyme og kosmetikk til klær og sportsutstyr. Anlegget håndterer like gjerne esker som poser og konvolutter.

– Det var et sentralt punkt i kravspesifikasjonen, det samme gjaldt mulighetene for å håndtere ytterligere vekst, forteller Thor S. Molle. På ITO Teknologidager i Kristiansand 12. april forteller han mer om prioriteringene de har gjort innenfor vareflyt og hvilke erfaringer de har gjort i en bransje der leveringstid er et hovedprodukt.

– Kunden forventer nærmest at varen kommer ut av skjermen umiddelbart etter bestilling. Vi er ikke helt der ennå, men i enkelttilfeller har vi presset leveringstiden ned i 3 timer. Medarbeiderne våre tenker nesten ikke over at arbeidsoppgavene er tilrettelagt av avanserte systemer og automatiserte prosesser, forteller Molle.

Samlet sett bidrar det til at Brandsdal Group stiller i første rekke når det gjelder leveringstid og –presisjon. Sentralt i dette står også automatisk sortering av utgående varer, noe som både sparer tid og transportkostnader.

Nettet er en utrolig spennende salgskanal med et enormt potensial, og vi har høye ambisjoner i Brandsdal Group. Det er ingen vei utenom effektiv vareflyt, understreker logistikkdirektøren.

Thor S. Molle er blant flere ITO-kunder du kan møte under ITO Teknologidager, der vi bringer teknologi, kunnskap og kundeerfaringer ut dit kundene befinner seg.

Logistikkdirektør Thor S. Molle kan følge vareflyten fra nettstedene BliVakker.no, Netthandelen.no, Brandsdal.no med flere. (Foto: Øyvind Luth, Moderne Transport)

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere