Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Nå leverer vi nye pakkemaskiner til Nordic Nest

Nordic Nest har 40.000 designprodukter i produktspekteret sitt. Med nye Savoye-løsninger fra ITO løfter de pakking og emballering til et nytt nivå.

Av: ITO marked 1. juni 2023 Kundeinstallasjoner, Netthandel
Franske Savoye utvikler og produserer avanserte pakkemaskiner. ITO PallPack representerer Savoye i Norge og Sverige.
Johan Torudd er Operations Developer Lead hos Nordic Nest. Han er overbevist om at nye pakkemaskiner vil være et viktig steg på automatiseringsreisen hos selskapet.– Med løsningene fra Savoye og Jivaro får vi teknologo som oppfyller alle kravene vi stiller til automatisering av emballering, og med ITO Pallpack som partner er vi overbevist om at denne kombinasjonen vil leve opp til kravene våre, sier Johan når det er rett før installasjonen.Nordic Nest er en stor forhandler innenfor innredning, etablert i 2002, med over 40.000 skandinaviske designprodukter fra mer enn 250 varemerker i porteføljen sin.

– Vi ble presentert for Savoye i samtalene med ITO PallPack, når vi diskuterte ulike automasjonsløsninger for lageret vårt. Savoye var i utgangspunktet ukjent for oss inntil vi ble presentert for det av Axel Hagen, men nå ser vi på dette som et naturlig valg for å kunne fortsette den automatiseringsreisen vi har begynt på her hos Nordic Nest, uttaler Johan Torudd.

ITO installerer Savoye-maskinene nå i juni 2023.

– Vi forventer høy kapasitet, høy driftssikkerhet og nye muligheter når det gjelder automatisk ”branding” av leveransene våre. Med denne investeringen åpner vi for å redusere tidkrevende pakkeprosesser, det kommer garantert til å slå ut positivt på våre KPI-er, og vi ser for oss en solid Return of Investment på disse investeringene, uttaler Johan Torudd.

Johan Torudd hos Nordic Nest gleder seg til å bringe emballering til et nytt nivå, med Savoye-teknologi levert fra vårt svenske søsterselskap.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere