Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

På jobb for Jotun i Vietnam

Jotun bygger ny fabrikk i Vietnam, og vi i ITO PallPack har vært så heldige å få delta i prosjektet. Montasjeteamet vårt melder at de er i rute, til tross for karantene, corona-restriksjoner og 35 varmegrader.

Av: ITO marked 12. april 2021 Kundeinstallasjoner
Installasjon av palleteringsløsning hos Jotun.

Det er langt fra Sandefjord til Vietnam, men så er også Jotun et norsk industrieventyr som savner sidestykke. Av en årsomsetning godt over 20 milliarder kroner, har de investert 7 prosent i nye anlegg og teknologi de siste årene, blant annet i nye fabrikker i Vietnam og Egypt og nytt hovedkontor og forskningssenter i Sandefjord. ITO PallPack har en lang historie sammen med Jotun, og akkurat nå er vi altså i full gang med å installere industriroboter og transportbaner ved den nye fabrikken i Vietnam. Vår prosjektleder Eivind Monsen leder dette arbeidet, og han kan fortelle at containerne med utstyr var kommet vel fram, og at arbeidet kom i gang så snart teamet var ute av den pålagte karantenetiden.

– Med temperatur rundt 30-35 varmegrader er det helt greit at det er airconditioning der vi utfører arbeidet. Det kommer til å bli et helt strøkent anlegg for robotpalletering, i tråd med resten av det nye lageret her, som er imponerende, forteller Eivind.

Vi kommer med mer informasjon om denne installasjonen etter hvert, men det er altså KUKA industriroboter som kombineres med avanserte transportører for å sikre fullautomatisk robotpalletering av produkter som leveres til markeder over hele verden. Så vi kan bare takke for tilliten, til Norges verdenskjente produsent av malingsprodukter.

ITO-teamet i full gang med montasje av transportører og industriroboter ved Jotuns nye fabrikk i Vietnam.
Jotun investerer 7 prosent av omsetningen i nye anlegg og teknologi, og den nye fabrikken i Vietnam blir topp moderne.
Her blir det snart døgnkontinuerlig robotpalletering av Jotuns produkter.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere