Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Logistikk & ledelse: Reservedelslogistikk i stjerneklasse hos Bertel O. Steen

Det alltid tilstedeværende fagbladet Logistikk & ledelse har besøkt det nye reservedelslageret til Bertel O. Steen, og legger ikke skjul på at de er imponert.

Av: ITO marked 12. desember 2019 Nyheter

Raskere og bedre reservedeler til bilkundene

Med nytt reservedelslager nord for Skedsmokorset har landets eldste bilimportør økt automatiseringsgraden fra 50 til imponerende 85 prosent. Færre feilplukk og nye innlagringsrutiner har alene bidratt til å kutte ledetiden med halvannen dag. Eier du en Mercedes, Peugeot, Citroën, DS, Opel, Kia, Smart, Fuso eller Setra kan du nyte godt av at Bertel O. Steen har investert kraftig, i AutoStore fra Element Logic kombinert med ITO-løsninger for både inn- og uttransportering. Hele artikkelen kan du lese i den trykte utgaven av Logistikk & ledelse nr 10 – 2019, hvor en av Norges mest erfarne fagjournalister, Henning Ivarson, beskriver reservedelslogistikken til Bertel O. Steen i tekst og bilder over 7 sider.

Logistikkdirektør Rune Kristiansen forteller til Logistikk & ledelse at de ønsket et rekangulært bygg med AutoStore som hjertet, plassert i midten.
Spesialbygde kasser til AutoStore og skreddersydde transportører er blant ingrediensene du kan lese om i Logistikk & ledelse nr 10 - 2019.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere