Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Mer enn 12.000 besøkende på ScanPack

Deltagelsen på ScanPack viste at det var på høy tid med en fagmesse for alle som er opptatt av pakking, logistikk og emballasje.

Av: ITO marked 6. oktober 2022 Arrangementer

Fullt trykk gjennom 4 dager

Forventningene var høye, og mer enn 400 selskaper stilte ut på årets klart største arrangement for packaging. De fikk nok å gjøre gjennom messens fire dager, for ikke mindre enn 12.894 personer sjekket inn på messen i Gøteborg. Faktisk samlet ScanPack logistikkinteresserte mennesker fra hele 45 land, selvsagt med hovedtyngden fra Skandinavia. Derfor valgte også ITO PallPack å delta, og våre svenske kolleger i PallPack AB melder om stor interesse.

– Mange ser behov for å effektivisere, og vi opplevde stor interesse for løsningene våre, forteller Magnus og Axel når messen er over og etterarbeidet kan starte.

– Når det er såpass stor interesse fra ulike industrier, handler det både om å effektivisere, skape seg konkurransefordeler og kutte kostnader i en tid med høye priser på energi og transport. Desto mer interessant er det å kutte kostnader der man kan, og samtidig oppnå vekstmuligheter, sier de.

Vårt team på stand B02:02 kunne melde om stor interesse for resirkulert strekkfilm, maskiner for mer bærekraftige og mer effektive strekkfilm- og stroppemaskiner, samt pakkemaskiner for mat eller netthandel.

Keep it simple. Det hjelper vi deg med, neste skritt mot mer effektiv og bærekraftig packaging kan gjerne starte med en tur innom B02:02 på ScanPack.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere