Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Tid for «klassebilde» av serviceteamet

Denne gjengen er vanligvis ute hos kundene for å «slokke en brann» eller utføre planlagt vedlikehold. I dag var de for en sjelden gangs skyld samlet, og da benyttet vi anledningen til å ta «klassebilde» foran kontorlokalene våre.

Av: ITO marked 24. mars 2023 Service

Service som hovedprodukt

Her hos ITO PallPack er service et hovedprodukt, kanskje er det viktigere enn noe annet. For uten kompetanse, verktøy, reservedeler og forutsigbare serviceavtaler vil selv ikke den beste teknologien løse oppgavene. Service hos kundene må planlegges, det samme gjelder felles servicemøter der alle er tilstede, for dette er selskapets travleste gjeng som farter landet rundt med verktøykoffert og reservedeler. Men altså, i dag var 10 serviceteknikere samlet til planleggingsmøte og oppdatering i våre lokaler på Ryen, og da ble det også tid til en liten pause utendørs. Regnet tok samtidig en pause, så vi benyttet anledningen til å ta «klassebilde». Kanskje for første gang siden gutta satt på skolebenken.

Dette serviceteamet kan du stole på, de gjør alt de kan for at dine ITO-løsninger skal gi deg god drift og god lønnsomhet. Og så er de i tillegg en gjeng med godt humør og en løsningsorientert tilnærming til det meste. Også til at fotografen kommer når de har pause : ))

ITO Pallpack Serviceteam (fra venstre): Kasper Stigen, Andreas Castillo, Wiggo Brattbakken, Christian Wood, Kjell Arne Amundsen, Didrik Årthun, Kristoffer Brecke, Even Engelstad, Daniel Behari, Morten Rindahl. Hovedkontoret til ITO Pallpack er i bygningen i bakgrunnen, Enebakkveien 117, der vi har de to øverste etasjene.
Godt humør kommer alltid godt med, også når det gjelder service.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere