Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Skal sortere ordrene med ny norsk teknologi

Noen ganger får vi være med på prosjekter med helt ny og fremtidsrettet teknologi. Slik som ved Kitch´ns netthandelslager på Bryne.

Av: ITO marked 21. mai 2024 Teknologi

Modulbasert teknologi

Vi liker teknologi, og vi liker det spesielt godt når det dukker opp lagerteknologi som flytter grenser. Akkurat nå deltar vi i et spennende prosjekt ved Kitch’n og Tilbords sitt nettlager på Bryne, der de pakker og sender ut over 600.000 ordrer i år. Som teknologipartner av Element Logic leverer vi transportører og annen teknologi i dette prosjektet. Det synes vi selvsagt er spennende i seg selv, men kanskje er det likevel «sorteringsbordet» Omnimod vi gleder oss aller mest til å se i full drift på Bryne etter sommerferien. Omnimod er en modulbasert bordløsning som benytter kunstig intelligens og den patenterte enheten OmniUnit, en modulbasert enhet som kan styre pakker i enhver retning. Løsningen er utviklet som en del av masteroppgaven til to NTNU-studenter i 2020, og siden videreutviklet i selskapet Omnimod AS, i dag med 15 medarbeidere og med Element Logic som en av investorene.

Vi synes alltid det er spennende når kreative teknologer går nye veier, og ikke minst når teknologien er norskutviklet. Slik tilfellet også er med robotplukklageret Autostore, som Kitchn har benyttet siden 2021. Gjennom vårt mangeårige samarbeid med Element Logic har vi levert transportører, heiser, sorteringsanlegg og mye annet til en rekke Autostore-kunder. Kitchn er en del av Homeco AS, som også eier Tilbords og Cervera. Veksten har vært kraftig siden starten i 2002, og nå har de 142 fysiske butikker over hele landet. Kombinasjonen av netthandel, fysiske butikker og Klikk&hent gjør at produktene er tilgjengelig for alle.

Besøk gjerne Omnimods nettsider, så forstår du bedre hva dette handler om : ))

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere