Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Smarte robotverktøy fra SmartShift

Av: ITO marked 23. mai 2018 Teknologi

SmartShift er et norskutviklet system for automatisering av verktøyskifte. Det gir markedets raskeste verktøyskift og kan klikkes på plass som hurtigkobling. ITO er forhandler av Smartshift, løsninger utviklet og patentert av Buind på Hønefoss. SmartShift passer alle roboter fra Universal Robots, og er en investering som raskt tjener seg inn i spart tid, spesielt når robotene benyttes mange steder i produksjonen.

SmartShift robotfeste er anbefalt for roboter med last opp til 25 kg. Når bedriften investerer i robot, er det også smart å ta i bruk de smarte løsningene som gir maksimalt ut av investeringen. SmartShift har en introduksjonspakke med 3 komplette verktøyskift (robot/verktøyfeste/magasin) som selges til intropris kr 30.000,-. Løsningene kan selvsagt leveres hver for seg, og vi kan også ordne en demonstrasjon av UR-roboter med SmartShift-verktøy.

Med URCap programvare er det gjort på sekunder å programmere et verktøyskifte med SmartShift. Det gir tidsbesparelser, hele tiden, hver dag. ITO er din partner for roboter og cobots (collaborative robots), og vi hjelper deg med å etablere automatiseringsløsninger som fungerer slik dere ønsker det.

Mer informasjon hos Buind

Smartshift verktøyskifte for UR roboter.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere