Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Snart finner du oss her!

I juni flytter ITO PallPack inn i de to øverste etasjene i Enebakkveien 117. Det gir oss mer plass og bedre fasiliteter, i en bygning som rommer en helt spesiell del av hovedstadens industrihistorie.

Av: ITO marked 10. mai 2022 Nyheter

Nyoppusset og inspirerende

Tilholdet i Konows gate går mot slutten, for i likhet med mange andre av Oslos næringsområder skal også dette området frigjøres til boliger. For ITO PallPack sin del gir det muligheten til å sette vårt eget preg på nye lokaler, og i Enebakkveien 117 legger håndverkerne nå siste hånd på en omfattende oppussing, før vi og andre selskaper flytter inn i bygget som ble oppført i 1963. Med lyse og inspirerende lokaler i de to øverste etasjene av det som en gang var kjent som Luxo-bygget, kan våre 38 Oslo-baserte medarbeidere glede seg til en fremtid med minimalt hjemmekontor og maksimalt “kontorkontor”. Og med mer plass kan vi også vise kundene mer av det vi leverer fra “hovedkontoret”.

– Det stemmer, det blir 100 kvadratmeter mer enn i dag, og vi ser for oss å ha en liten show-avdeling med demo og testmuligheter av roboter og andre spennende løsninger, sier Lars Pilgaard under en liten forhåndsvisning på Ryen. – 20 år i Konows gate er straks historie, her blir det mer lys, mer moderne, finere utsikt, gode kommunikasjonsmuligheter og på alle måter strøkent, legger Lars til.

Nyoppusset, moderne og strøkent. Lars Pilgaard gleder seg til han og 37 andre ITO-medarbeidere snart samles her.

Luxo-bygget på Ryen

Enebakkveien 117 ligger et steinkast fra Ryen-krysset, og var i flere tiår kjent som Luxo-bygget, fordi lampeprodusenten Luxo hadde sin administrasjon og produksjon her. Kanskje er selskapet mest kjent for skrivebordslampen Luxo L-1, som ble utviklet allerede i 1937 og med sin unike fjærbelastning i armen gjorde at posisjonen enkelt kunne endres. At Luxo L-1 er solgt i mer enn 25 millioner eksemplarer og fremdeles selges i alle verdenshjørner, forteller det meste om hva som kan oppnås med god industridesign.

– Vi forventer ikke at noen av våre egne produkter fremdeles selges 80 år etter lansering, men det er uansett artig å flytte inn i et bygg der industrihistorien sitter i veggene, smiler Lars når vi er på vei ned trappa fra 6. og 7. etasje

Trappa er for øvrig verdt en studie i seg selv, med tidsriktig arkitektur fra 60-tallet og uforandret siden da. Kommer du på besøk, anbefaler vi definitivt trappa.

– Men det blir ny heis også, avslutter Lars Pilgaard.

Trappen er uforandret siden bygningen var ny i 1963. Velger du den fremfor heisen opp til oss på toppen, får du både god trim og norsk industriarkitektur på sitt beste.
Fra vårt nye hovedkontor på Ryen blir det flott utsikt mot byen. De karakteristiske buene til venstre er taket på det som tidligere var produksjonshallen til Luxo.
Fremdeles er det synlige rester fra Luxo, denne logoen i gulvet møter du på innsiden av inngangsdøra.
Inngangsdøra er "original". - Hit er det lett å komme både med bil og med offentlig kommunikasjon. Lars ønsker velkommen!

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere