Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Snart kan du oppleve pakkemaskinenes indre liv

Vi besøkte Komplett Groups logistikksenter i Sandefjord på årets mest snørike dag, og sendte like godt videokameraet gjennom pakkemaskinenes «indre organer». Så det er bare å glede seg, for snart kan du selv bli med på turen inn dit hvor hver eneste eske kuttes og tilpasses etter innholdet før den lukkes og sendes til kunden.

Av: ITO marked 9. januar 2023 Netthandel

Spennende reportasjer kommer

Sist fredag fylte vi bagen med kamera- og opptaksutstyr og besøkte Komplett Group, utvilsomt en av Nordens ledende netthandelsaktører. På tre formiddagstimer kom det en halvmeter snø utendørs, og på samme tid rakk vi videointervjuer med tre sentrale logistikkmedarbeidere samt opptak både på utsiden og innsiden av Kompletts nye pakkemaskiner. Med andre ord; det er bare å glede seg, for vi kommer med spennende reportasjer fra Komplett fremover.

Kompletts nyeste ITO-løsninger består av nye transportlinjer over to plan, nye eskereisere og pakkemaskiner fra franske Savoye, med unik teknologi som kutter ned og tilpasser hver eske til innholdet. Hos Komplett har de i høst satt i drift tre slike løsninger, for tre ulike eskestørrelser. Esken med GoPro-kameraet tok turen gjennom sammen med kundeordrene, og heldigvis kom kameraet like helt ut på den andre siden. Og resultatene gleder vi oss til å vise deg.

Med kameraet godt festet inne i esken var det mulig å filme "det indre liv" i pakkemaskinene.
Med tre identiske pakkemaskiner har Komplett standardisert på tre eskestørrelser. Maskinen kutter, perforerer og bretter inn sidene i esken, før det settes på lokk.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere