Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Sterk satsing på 3PL

3PL – altså tredjepartslogistikk, er det beste valget om man ikke selv vil bygge ut egne logistikktjenester. Vi har nettopp ferdigstilt et stort anlegg for vareflyt og sortering hos en av de mest offensive 3PL-tilbyderne; Lettbutikk.

Av: ITO marked 9. november 2023 Kundeinstallasjoner

Stort logistikksenter i Enebakk

I takt med veksten i netthandel har også Lettbutikk opplevd kraftig vekst, noe som har ført til etableringen av et stort logistikksenter for 3PL i Enebakk. Der har de Autostore robotanlegg med 45.000 kasser, bærekraftig drift i tråd med BREEAM-NOR «Very Good» og – ikke minst – effektiv vareflyt og automatisk ordresortering i et anlegg vi nettopp har ferdigstilt. Der er det transportbaner som utnytter takhøyden, automatisk skanning av hver ordre, og automatisk sorteringsanlegg med 9 baner.

Logistikksenteret i Enebakk strekker seg over 17.000 kvadratmeter og fungerer som hovedlager for en rekke velrenommerte kunder, inkludert Holzweiler, Skappel, Alfa Sko og Birk Sport. Dette moderne varehuset er designet for å romme tusenvis av produkter spesifikt for retail-aktører.

Automatisk sorteringsanlegg med 9 baner hos Lettbutikk.

Satser mot Europa

I 2021 fikk Lettbutikk nye medeiere fra Karbon Invest inn på eiersiden, og har ambisjon om å utnytte verdidrevet innsikt utover logistikk for å bygge en unik posisjon i markedet, samt ambisiøse planer for videre ekspansjon og vekst i Norden og Europa.

Automatisk skanning av alle ordrer før sortering.
God utnyttelse av takhøyden for å sikre optimal vareflyt.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere