Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Styrket lag med to nye prosjektselgere

Kundene våre etterspør dyktige prosjektingeniører som kan finne løsninger som skaper effektivitet og lønnsomhet. Siden sist sommer har vi vært så heldige å knytte til oss to av de dyktigste på feltet. De kommer gjerne på besøk hos din bedrift!

Av: ITO marked 4. april 2022 Nyheter

Tidligere medarbeider er tilbake 

Sven Ole Hoff ble ITO-medarbeider i august i fjor, mens Bent Mæhre har vært en del av teamet vårt siden nyttår. Har du vært med oss gjennom mange år, så kjenner du kanskje Bent fra tidligere, han har nemlig nærmere ti års fartstid hos ITO fra 1998 til 2007. Så vi ønsker velkommen tilbake! Ser du store forskjeller fra ITO PallPack for 15 år siden og nå? 

– Først og fremst ser jeg at organisasjonen er blitt enda mer profesjonell, og har tilpasset seg tydeligere mot teknologiløsninger for netthandel, matindustri og andre vekstbransjer. Jeg ser også at vi samarbeider med de ledende teknologiprodusentene og er i stand til å påta oss ansvaret for enda større og mer komplekse installasjoner enn tidligere. En sterkt medvirkende årsak til at jeg valgte å bli en del av ITO-teamet igjen, er at dette er en av få aktører som har service, produksjon og alle tjenester i egen organisasjon, sier Bent. 

Med sans for musikk og teknologi 

Sven Ole har en Master of Science i Engineering Design fra Arctic University i Narvik, men valgte altså å trekke sørover igjen fremfor å bli værfast i nord. Fra 2017 til 2021 hadde han salgsansvar hos Holger Hartmann, med ultralydteknologi for området Non Destructive Testing i industrien. Hvordan ser du på oppgaven med å fylle skoene etter selveste Kjell Knutsen, som etter et helt yrkesliv hos ITO har tilnærmet legendestatus i bransjen? 

– Hehe, det blir selvsagt ikke lett, men her i ITO PallPack får jeg heldigvis lov til å skape rollen selv, og jeg stortrives med å hjelpe kundene med å se helheten i kundens produksjon og finne riktige løsninger. Vi er så heldige at vi har kunder som hele tiden utfordrer oss, slik at jeg som prosjektselger må tenke kreativt hele tiden. Heldigvis har vi utrolig mye erfaring i selskapet, så jeg har fått god opplæring gjennom de månedene jeg har vært her. Tilgangen på kunnskap var en viktig årsak til at jeg gjerne ville arbeide hos ITO PallPack, oppsummerer Sven Ole, som er like glad i musikk som han er i industriteknologi. – Joda, det blir en del spilling, alt fra rocknroll til jazz og storband, forteller prosjektingeniøren. 

Det svinger det godt av, men jammen svinger det godt av ITO PallPack for tiden også, og med ei utvidet “angrepsrekke” har vi enda bedre muligheter for å gå inn i konkrete problemstillinger hos kundene og designe løsninger som gir konkrete gevinster. Ta gjerne kontakt med Bent eller Sven Ole, så kan vi love deg gode råd og førsteklasses oppfølging. 

Her er den nyeste angrepsrekka hos ITO PallPack. Sven Ole Hoff (t.v.) og Bent Mæhre er glade for å kunne ikle seg ITO-trøye og hjelpe kunder som ønsker seg bedre effektivitet, større lønnsomhet og nye HMS-gevinster.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere