Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Transportbaner med tilleggsverdi for BerryAlloc

Prosjektleder Tor Ingvald Seland hos BerryAlloc kontakter gjerne ITO når produksjonsbedriften i Lyngdal har behov for transportbaner og andre transporteringsløsninger. – I tillegg til rask respons og ledende produkter, får vi en tilleggsverdi av 3D-modellene som vi kan legge rett inn i våre egne designprogrammer, forteller han.

Av: ITO marked 11. februar 2020 Kundeinstallasjoner

Moderne produksjonsanlegg i Lyngdal

I produksjonshallen til BerryAlloc i Lyngdal produseres det noen tusen kvadratmeter med interiørløsninger på et skift. HPL laminatgulv utgjør hovedtyngden av produkter, i tillegg til veggpaneler og andre tidsriktige interiørprodukter som faktisk leveres med livstidsgaranti for kundene. Selskapet er en del av Beaulieu International Group, med hovedkontor i Belgia og mer enn 5000 ansatte fordelt på 29 fabrikker og aktiviteter i 17 land. Ved produksjonsanlegget i Norge er det satset mye på modernisering og automatisering gjennom de siste tiårene, og fra ITO er det levert blant annet transportbaner, løftebord og ulike løsninger for maskinsikring.

– ITO-løsningene er viktige elementer i vår satsning på kvalitet, automatisering og HMS, forteller Tor Ingvald Seland.

Fornøyd prosjektleder. Tor Ingvald Seland hos BerryAlloc kan konstatere at interntransporten av gulvplater og andre produkter fungerer som den skal.

3D-modeller gir merverdi

BerryAlloc har høy teknisk kompetanse i eget hus og foretar gjerne montering av sensorer og tilpasning av løsningene selv, og de utarbeider grundige og nøyaktige kravspesifikasjoner. Prosjektlederen forteller at kravene til de tekniske løsningene varierer utfra hvor i anlegget de skal benyttes.

– Det kan like gjerne være en lettbane for å transportere enkeltplater på 30 kg i produksjonen, som en kraftigere bane for å flytte enheter på opptil 3-4 tonn. Vår kontaktperson Oddbjørn Holseth hos ITO forstår alltid behovene våre, og gode skisser og 3D-modeller gir oss utvilsomt merverdi. Når også de tekniske løsningene gjennom mange år har vist at de holder mål, er vi svært godt fornøyd med samarbeidet, avslutter prosjektlederen hos BerryAlloc.

Tunge produkter. ITO-baner for produkter i alle vektklasser.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere