Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Lagerløsninger fra Mecalux

Spanske Mecalux har utviklet og levert lagerløsninger i 50 år, og har noen av verdens mest logistikkintensive selskaper på kundelisten. Denne videoen forteller mye om hvorfor ITO PallPack har valgt Mecalux som samarbeidspartner.

Av: ITO marked 5. mai 2021 Video

Det er lenge siden et lager bare var et lager. I en moderne konkurransesituasjon er lagerstyring og leveringspresisjon kritisk for konkurranseevnen, med et velfungerende lager som hjertet i virksomheten. Når ITO PallPack ønsket å tilby helhetlige lagerløsninger, med moderne kranlager og alt det innebærer av automatisering, programvare, styringssystemer og teknologi, var det naturlig å velge Mecalux. Ikke bare er den spanske utvikleren blant de fremste i verden på sitt felt, de har også et velfungerende serviceapparat og er et utmerket selskap å samarbeide med, og de ønsker en sterkere tilstedeværelse i Skandinavia. I disse dager ferdigstilles den første Mecalux-installasjonen vår, men det er bare en begynnelse.

Ser du denne videoen, forstår du også hvorfor vi valgte å samarbeide med Mecalux, et verdensomspennende konsern med 11 produksjonsanlegg, 4 forsknings- og utviklingssentre, 3900 medarbeidere, representasjon i 70 land og med alle sertifiseringer som betyr noe.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere