Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Vikingbad vokser i Grimstad

Vikingbad i Grimstad har hatt solid utvikling med sitt fullspekter av synlige VVS-produkter. Ikke bare har de et topp moderne lager, de sørger også for rask og sikker emballering med PallPack 8000.

Av: ITO marked 13. februar 2020 Kundeinstallasjoner

– Ja, vi byttet ut manuell emballering med helautomatisk strekkfilmmaskin for fem år siden. Det har vært en utelukkende positiv opplevelse, som sparer oss for mye tidsbruk og sørger for sikker transport og bedre arbeidsmiljø, forteller Cavin Pfahl, leder for Vikingbads lager i Grimstad.

VVS fra øverste hylle

Vikingbad leverer et bredt spekter av synlige VVS-produkter, som ulike typer baderomsmøbler, badekar, massasjebad, dusjløsninger, blandebatterier og mye annet. De siste årene har de opplevd god vekst, og blitt en av de større arbeidsgiverne i Grimstad. I sitt topp moderne lagerbygg har de antagelig byens høyeste truck også, en gaffeltruck som henter varer 17 meter over gulvnivå. Produktspekteret er sammensatt og i alle former og størrelser, noe som kan gi utfordringer når de skal emballeres på pall for forsendelse ut til forhandlerne.

– Her er ingen paller standard, derfor var det til stor hjelp å få bistand fra ITO PallPack til innstillinger av maskinen samt tilpasninger og valg av strekkfilm. På et typisk dagskift vikler og sender vi ut rundt 100 paller med varer. Erfaringene våre er at det fungerer veldig godt med den filmen og de innstillingene ITO PallPack bidrar med. Mindre transportskader, bedre robusthet og bedre arbeidsforhold for medarbeiderne på sammenstilling her ved lageret, det er blant fordelene vi ser med denne løsningen, oppsummerer Cavin Pfahl etter fem års erfaringer med den norskproduserte strekkfilmmaskinen PallPack 8000.

PallPack 8000 gir forutsigbarhet både i kostnader og drift for Vikingbad i Grimstad.

Forutsigbar service og drift

PallPack 8000 hos Vikingbad er utstyrt med mGuard for å sikre raskest mulig responstid ved servicebehov. Vikingbad har i tillegg valgt en forutsigbar serviceavtale med ITO PallPack, slik at maskinen får årlig sjekk og vedlikehold inkludert bytte av slitasjedeler. – Forutsigbarhet, både i kostnader og drift, det betyr mye når man arbeider i en bransje med høye krav til logistikk, sier lagerlederen.

Typisk vikles 100 paller med varer daglig, og hos Vikingbad er ingen paller like.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere