Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Lei en robot, spar penger fra første dag

Du finner en oppgave og regner ut hva den koster. Vi finner en robot og setter den i sving til en pris som er månedskostnad som er lavere enn tidligere. Du tar gevinsten.

Av: ITO marked 1. juni 2018 Teknologi

Har du en oppgave som er verdt mellom 10 og 20.000 kroner i måneden? Som krever tunge løft og helst høy nøyaktighet? Vi lover; en robot blir lønnsom fra første dag. Nå kan du leie en robot fra oss, vi sørger for at den utfører den oppgaven du ønsker. Det eneste vi ikke hjelper deg med, er å kassere inn overskuddet.

UR robot

En robot er en drømmemedarbeider. Ikke bare elsker den repetitive oppgaver, den utfører dem med pinlig nøyaktighet og søker aldri permisjon eller ber om fridager. Setter du en ITO-robot til å håndtere repetisjonsoppgaver som eksempelvis palletering, får du frigjort ressurser fra de øvrige medarbeiderne. Det gir en tilleggsgevinst som du vil sette pris på. Tar du utfordringen? Kom til oss med en repetitiv oppgave verdt mellom 10- og 20.000 kroner i måneden, gjerne en med tunge løft som også medfører HMS-risiko, og vi tilbyr deg en robot som tar over, til en fast månedspris som gjør prosjektet lønnsomt.

Service på Kuka robot. bilde
Service på Kuka robot – ITO

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere