Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Miljøstasjon for pallsortering

Miljøstasjon er en effektiv og miljøsparende løsning for bedrifter med stor gjennomstrømming av paller og andre lastbærere.

Automatiske anlegg for kvalitetskontroll og sortering av brukte paller og andre lastbærere.

  • Automatisering

    Inspeksjon, klassifisering, sortering

  • Kapasitet

    Raskere håndtering, flere lastbærere tilgjengelig

  • Miljøgevinst

    Bedre utnyttelse, kraftig reduksjon i transport

Ti år med automatisk pallsortering

Rolf Hagebø i Pallegrossisten hadde ideer til automatisk pallsorteringsanlegg allerede for ti år siden, og fikk hjelp av ITO PallPack til å realisere dem. Rolf gir ikke intervjuer så ofte, men her deler han noen erfaringer og tanker med oss. Møt palleveteranen i Dale

Miljøstasjon hos ASKO, 400+ paller i timen

ASKO har en Miljøstasjon som sorterer mer enn 400 paller i timen. Komplett anlegg med baner, to roboter, fotografering fra ulike vinkler, Tordivel kameraer og programvare for automatisk inspeksjon. Komplett anlegg levert av ITO.

Miljøstasjon steg for steg

ITO PallPack har mange års erfaring med pallsortering, og har tegnet og installert noen av de største anleggene i landet. I denne illustrasjonsvideoen ser du hva som skjer i Miljøstasjonen, fra pallene mottas til de er inspisert og sortert.

Programvare som analyserer

Tordivel har 25 års erfaring med kameraer og programvare for automatisk inspeksjon, analyse og sortering etter definerte kriterier. ITO Pallpack har samarbeidet med Tordivel i en årrekke for å levere anlegg med skreddersøm for kunden. Les mer om teknologien fra Tordivel

Skreddersyr Miljøstasjonen etter lokalene dine

Våre konstruktører designer Miljøstasjonen slik at den utnytter lokalene dine og er tilpasset dine volumer og dine palltyper. Selvsagt kan vi lage 3D-skisser som viser anlegget i drift. Inviter oss gjerne på en befaring.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere