Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Miljøstasjon gir både lønnsomhet og HMS-gevinster

Sorterer dere mer enn 200 kasser eller paller i timen, anbefaler vi å se nærmere på ITO Miljøstasjon.

Av: ITO marked 9. mars 2022 MIljøstasjon

Tjener seg inn på under to år

Interessen er stor nå for anlegg som automatisk sorterer paller og NLP-kasser. Erfaringene vi har gjort fra flere installasjoner, viser at dette er investeringer som tjener seg inn på under to år når det sorteres mer enn 200 paller eller kasser i timen. I tillegg til bedre lønnsomhet kommer HMS-gevinstene, fordi manuell sortering er fysisk krevende arbeid med mye løfting, og ofte med høyt sykefravær. I en ITO Miljøsstasjon kvalitetssjekkes og sorteres paller og kasser automatisk, gjennomlyses og kvalitetssjekkes, før de transporteres direkte til lager eller til kast, rengjøring, reparasjon eller annen sortering.

ITO Miljøstasjon tilpasses en kombinasjon av helpaller og halvpaller, både trepaller og NLP, samt NLP-kasser (400 x 600 mm). Gevinsten kommer raskt, i form av mer effektiv håndtering, bedre kvalitet på pallene som brukes, mindre manuelt arbeid, bedre HMS og lavere sykefravær, mindre lagerplass med mer. Vi har allerede miljøstasjoner i drift, som vi gjerne forteller mer om eller viser deg i praksis. Enten du opererer i matindustrien, med netthandel eller med en eller annen form for logistikkintensiv virksomhet, kan vi anbefale ITO Miljøstasjon.

ITO Miljøstasjon i praksis

Vi designer komplette miljøstasjon, tilpasset ditt lager, dine palltyper og dine utfordringer. Anlegget består av pallmottak, kvalitetssjekk med gjennomlysning og Tordivel software for kvalitetssjekk, roboter som transporterer hver pall til riktig transportbane, stableløsninger, transportører og alt som hører med. I videoen nedenfor ser du hvordan det kan foregå i praksis.

Sortering og stabling av paller automatisk.

Ønsker du å vite mer?

Bestill vårt jevnlige nyhetsbrev om aktuell teknologi og hvordan den benyttes hos kundene våre.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere