Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Bli med på en finsk pakketur – Hyvä Matka!

Finske Jomet har blitt en av de klart ledende produsentene av pakkemaskiner. Kompromissløs satsning på kvalitet i alle ledd, skreddersøm og fleksibilitet gjennom en årrekke, det har gitt knallsterke resultater. Bli med på en «pakketur» til den finske byen Forssa, det er verdt turen!

Av: ITO marked 24. mars 2022 Video
Pakkemaskin for trau med lokk. bilde

Bli med på en finsk rundtur

Hos ITO PallPack har vi levert pakkemaskiner fra Jomet til norske og svenske kunder gjennom mange år nå, og vi slutter aldri å la oss begeistre. Kundene pakker så mangt, fra youghurtbegre til kaffe, fra plenfrø til bøker. Og de har mange krav, ikke alle like logiske, men det kan for eksempel handle om at produktene skal vises med rett side fram eller opp, avhengig av om esken ligger i fryseskap eller frysedisk i butikken. Slike problemstillinger har vi ofte diskutert med våre finske venner, og endt opp med pakkemaskiner som løser oppgavene akkurat slik kunden ønsker. Jomet har også vært ledende med pakkemaskiner som automatisk tilpasser emballasjen etter innholdet, slik at man unngår bobleplast og forsendelse av luft. Det handler like mye om miljø som om økonomi.

I denne videoen kan du bli med en tur til den finske byen Forssa, der kommunikasjonen går på finsk og engelsk (joda, vi foretrekker det siste når vi snakker med dem), og det bygges pakkemaskiner som benyttes over hele kloden. Filmen gir deg et innblikk i hva som er mulig med pakkemaskiner fra Jomet, og hvis du skulle lure på det; du trenger ikke å kunne et eneste finsk ord for å henge med : ))

Hyvä Matka!

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere