Alle deler av matindustrien
Surkål, bakervarer, leverpostein, svinekjøtt, «opphøgde pottiter», ost, pizza, fisk. Og mye annet, også på distribusjonsleddet. Hva vi snakker om? Jo, matprodusenter eller distributører som drar nytte av ITO-teknologi for å holde kostnadene nede og produktiviteten oppe. Med rekordhøy prisstigning på matvarer det siste året, er det viktigere enn noen gang å redusere produksjonskostnadene der det er mulig. Hent gjerne inspirasjon fra Goman, som utnyttet eksisterende lokaler til lagring i høyden. Eller tradisjonsrike Hoff, som flyttet roboten inn i kjølerommet og medarbeiderne ut til andre og mer spennende oppgaver. For ikke å snakke om Norturas anlegg på Rudshøgda, der forbrukerpakningene først pakkes automatisk i esker, før D-pak robotstables på pall. Enten du er storprodusent av mat eller en nisjeoprodusent, har vi noe å snakke om. Det kan like gjerne være tiårets største investering som et enkelt pakkebord og en teipmaskin. Ta kontakt med oss, så finner vi løsninger!
Inspirasjon kan du gjerne hente her, hvor vi har samlet noen av historiene våre fra matindustrien.