Søk direkte på produktnavn, maskiner teknologi eller løsninger du er interessert i.

Vi hjelper deg med julematen!

Neida, vi kommer ikke hjem til deg og steiker juleribba eller tilbereder lutefisken. Men uansett hva du setter på bordet de neste ukene, er det stor sannsynlighet for at det er en «ITO-finger» med i bildet.

Av: ITO marked 12. desember 2022 Matindustri
Komplette pakkesystem. bilde

Mat og drikke fra små og store produsenter

Julen er høysesong for god mat, og vi liker selvsagt at mange av matprodusentene benytter ITO-teknologi for pakking, merking, emballering, flytting og ekspedering. Dette gjelder både de største og de minste i landet, og vi handler gjerne mat og drikke som vi vet at kundene våre produserer. I all beskjedenhet har vi laget en liten «skryteliste» med noen av julematprodusentene som benytter ITO-teknologi. Joda, «julematbegrepet» er kanskje litt utvidet her, men julemat er jo så mangt…

Etter desserten, som gjerne kan være is fra Hennig-Olsen, blir det kanskje litt julesnacks fra Kims eller Sørlandschips, og etter et par dager med mye mat, passer det kanskje like godt å ta en enkel lunsj med en Pizza Grandiosa (fra Orkla Stranda, der vi har levert et stort anlegg) og et glass rent Voss kildevann fra flaske? God jul, og god apetitt!

wraparound pakkemaskin hos Nortura. bilde
wraparound pakkemaskin hos Nortura – ITO

ITO PallPack hjelper deg med julematen. Tillagingen hjemme hos deg legger vi oss ikke opp i, men ute hos matprodusentene har vi ofte en transportør eller to med i bildet. Som her, hos Nortura (Gilde) på Rudshøgda.

Vi hjelper deg videre!

Ta kontakt med våre erfarne medarbeidere